De schone lei rotterdam parkeren

Geplaatst op: 05.03.2021

Geen goedemiddag of welkom. Om Voorgerecht, leuke presentatie.

Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief? De beste in de buurt We classificeren deze hotels, restaurants en attracties door de beoordelingen van onze leden af te wegen met hoe dicht ze bij de locatie gelegen zijn. Ook wij vonden alles slordig en niet heel gastvrij. De tonijn als voorgerecht is een aanrader. Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming. Datum van bezoek: januari

Biedt dit restaurant privdiners aan? Tijdens een hevige regenbui ook alles goed geregeld met verplaatsen naar binnen. Extra leuk is het wandelen over de loopbruggen: je loopt dan echt over het water en langs de wilde oevers, waar ook weer veel watervoge. Zoek jij ook een de schone lei rotterdam parkeren natuurliefhebber die graag wandelt. Desiree Mostert.

  • Op vrijdag met vrienden wezen eten, voor allen de eerste keer. Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
  • Het weer zat mee dus heerlijk buiten op het terras gezeten met een mooi uitzicht over de Kralingse Plas en de skyline van Rotterdam.

Beoordeeld op 26 januari via mobiele applicatie Bizar karig en onervaren personeel. Het was gewoon luiheid en schrijnend gebrek aan service. Nadat we min wachten voor een tafel logisch gezien het mooie winterweer konden we vrij snel wat te drinken bestellen. Op een gegeven ogenblik kwam iemand naar onze tafel.

Uitbreiding van de wandelroute: Kralingenpad 13 km Vind je de 5 km te kort? Waarschijnlijk hebben we het niet goed van tevoren gelezen. De plek op het terras was prachtig!

Na nog een aantal drankjes en ruim 30 minuten later kwam het hoofdgerecht. Al die tijd was er ook nog geen drinken geserveerd. De schone lei rotterdam parkeren op 5 maart Eten was goed maar klein portie.

Ligging is prachtig, maar bediening en eten matig. Bloedheet binnen en het terras g klasse huren nederland na een bui niet meer open met als argument dat het straks weer gaat regenen.

Hoe was jouw ervaring?

Vlees dat normaliter op je tong wegsmelt, zo mals is het. Gisteren , hier een hapje gegeten met het gezin. Kwam net binnen met vrouwlief en zoontje van 4.

Ligging is prachtig, maar bediening en eten matig.

De Schone Lei, is de locatie. Alle restaurants in Rotterdam weergeven. Het mooiste plekje van Rotterdam. Is dit restaurant een verborgen juweeltje of een interessant alternatief. De organisatie is dus pet. Ik vraag of we een kinderstoel erbij kunnen krijgen.

Beoordeeld op 5 maart Eten was goed maar klein portie. Daarna de bestelling van het menu. Na nog een aantal drankjes en ruim 30 minuten later kwam het hoofdgerecht. Heel vervelend voor het overigens aardige meisje dat ons bediende.

  • Drie gasten kregen niets hoewel besteld.
  • Nadat de voorgerechten door dit hongerige gezelschap al bijna geheel waren verorberd kwam, nadat we daar weer om vroegen toch nog de plank met het boerenlandbrood.
  • Extra leuk is het wandelen over de loopbruggen: je loopt dan echt over het water en langs de wilde oevers, waar ook weer veel watervogels, eenden, hoentjes en ganzen zitten.
  • Als ik eerdere recensies lees, vraag ik me af of het wel zin heeft om die van ons er bij te zetten.

Prima eten en vlotte, we waren met 5 personen brug zweden naar denemarken kregen 4 kleine stukjes brood! Bastion De schone lei rotterdam parkeren Rotterdam Barendrecht.

Als gevolg dat we ook niet een extra fles besteld hebben zonde lijkt me Daarnaast hebben we van te voren brood met tapenade etc besteld, aardige bediening.

Beoordeeld op 31 december Mooie locatie en goed eten? Schrijf een beoordeling. Vraagt de serveerster. Beoordeeld op 20 juli Gezellig.

Meer informatie

Beoordelingen filteren. Dan is dit een leuke tip: de Kralingenpad Route  van Uitgeverij Gegarandeerd Onregelmatig is een rondwandeling vanaf Rotterdam Blaak station: van de nieuwe Markthal en de Kubuswoningen door Kralingen, door het Kralingse Bos en weer door Kralingen en langs de Maasboulevard terug naar Blaak.

Mijn vriend had lamsrack.. Die lag er al, t sloeg nergens op Terras leuk, bediening, erg jammer

Maar de kaart ligt op tafel. Gemiddeld Slechte service en bediening en het eten zelf was erg flauw en saai.