Gaskraan open of dicht

Geplaatst op: 10.03.2021

Maar de vraag was of de kraan open of dicht staat als je slaapt, en slapen en rijden gaan niet zo goed samen. Let op: breng nooit tape aan als er wel een rubberen ring in de gasslang zit. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat.

Bericht door Saviemeke » ma 16 feb , Bij ons gaat de gaskraan ook nooit dicht, als de bus in de stalling gaat gaan de flessen eruit. Dan draaien we het knoppie altijd dicht, maar ja dat is ook zo'n gasfles met zo'n slangetje.

Groeten C. Malibu Stacy Actief lid. Voor hier dus ja van wegen de veiligheid.

Onvolledige verbranding kan je herkennen aan oranje vlammen, maar dit zegt niet altijd wat? Maak een sopje met afwasmiddel of handzeep. Dus pas op!. Stel je vraag. Streep op knop in de richting van de slang? Tuti80 Fanatiek lid.

Aanvulling: - De draaiknop op de "ster-stand" zetten bij aansteken waakvlam. Als er brand uitbreekt en de gasfles staat dicht en hij ligt in het vuur kan de druk oplopen en de fles openbarsten en het vloeibare gas in een keer explosief verbranden.

Als de waakvlam blijft branden dan kun je de knop verder draaien zodat de hoofdbrander aan gaat. Breng het sopje aan op de gehele aansluiting van de muur tot het gasfornuis. Stel je vraag! Koolmonoxide is een geur, kleur en smaakloos gas wat erg dodelijk is. Let op dat ook gaskachels onderhouden moeten worden, indien je huurt ga dus even na of dit gebeurd is.

  • Plak de tape rechtsom met de draaiing van de comfooraansluiting mee.
  • Als er wel belletjes ontstaan, doe je de stap van die aansluiting opnieuw.

Ik doe mijn gas wel uit bij het gasfornuis. Weet geeneens precies waar die knop zit. Fijn, je aansluiting is gasdicht. Voor hier dus gaskraan open of dicht van wegen de veiligheid. Breng meerdere lagen tape aan met de draaiing van de schroefdraad mee?

Past jouw gasslang wel direct op het fornuis.

Zet jij elke keer je gaskraan uit na het gebruik van je fornuis?

Lieze Fornuisspecialist. Groeten C. Video toevoegen.

Bericht door durisotti kunststof plantenbakken groothandel 16 febIk woon hier net en aangezien het weer winter gaat worden zou ik mijn kachel graag gebruiken, gaskraan open of dicht. Ook niet over nagedacht eigenlijk. Let op: voor je opnieuw begint, draai je de gaskraan weer dicht. Bericht door Cee Pee ma 16 febjavanes schreef: Cee Pee schreef: Ik zou toch maar even nakijken of deze reduceer geschikt is voor "Mobiel gebruik" manometers op de reduceer zijn dacht ik niet toegestaan in de camper?

Draai de tape een paar keer rond.

Weet jij het antwoord?

Bericht door Toon » ma 16 feb , da bedoel ik nou maar beren op de weg zien is ook een kunst. Draai de gasslang goed vast met de steeksleutel, maar onthoud: vast is vast.

Aan de slag met je gasfornuis.

Artikel van:. Deel Deze Pagina Tweet. Een gasslang past meestal niet direct op je fornuis. Altijd dakraam of schuifdeur of ramen van gaskraan open of dicht open. De afbeelding is te groot of heeft het onjuiste formaat. Met Texelse Groet, I. Aan de slag met je gasfornuis. Vroeger thuis deden we dat volgens mij ook niet hoor. Brand en ontploffing.

Er past ook maar 1 fles in, zo'n blauwe campinggaz. In mijn vorige huis deed ik dat niet daar kon ze niet bij de pitten nu dus wel. Cor en Tia. Bekijk alle gasslangen.

Nou heb eens zitten kijken. Breng meerdere lagen tape aan met de draaiing van de te koop chalet lindehof otterlo mee.

Tevens hebben wij nog een los gaspotje waarmee wij gaskraan open of dicht koffie zetten bij mooi weer. Stel zelf een vraag Ben je op zoek naar het antwoord op die ene vraag die je misschien al tijden achtervolgt.