Google app is gestopt

Geplaatst op: 27.03.2021

In antwoord op Nick. Ben je in een ander land?

Bijvoorbeeld een creditcardnummer, een persoonlijk identificatienummer, of een geheim adres. Maak een account aan Inloggen met sociaal netwerk Log in met je Ben account Inloggen met Facebook of. Antwoorden worden ook per e-mail naar abonnees gestuurd. Hoe los jij het op? Vervelend dat je last hebt van deze hardnekkige melding!

Ik hoop dat de melding nu niet meer verschijnt. Hoe kan ik die blokkade opheffen. Volg de instructies op het scherm om uw account toe te voegen. Voor mij was de cache legen en updates wissen in dat scherm de oplossing, dat is niet het geval geweest? Althans in de voorwaarde wordt van vooraf afgesproken menu gesproken, de cache legen maar ook de updates verwijderen, google app is gestopt.

Nee de Playstore moet je natuurlijk niet verwijderen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden.
  • Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op uw apparaat beschikbaar is. Tik bovenaan het scherm op Meer Updates verwijderen.
  • Dit is echter een kortetermijnoplossing.

Na het wissen kun je je Google account weer toevoegen. App September 30, Ik heb een medion tablet. Google Play Store werkt niet: doe een update Net als dat wij onszelf een upgrade geven met bijvoorbeeld een nieuw kapsel, heeft ook de Google Play Store af en toe wat aandacht nodig. Tags: google app. Dat is een goede vraag hardevijfde, dit kan door veel verschillende dingen komen.

  • Hoi, Ik doe cache legen maar het werkt nog altijd niet! Scroll omlaag en tik op Google Play Store.
  • Uw telefoon opnieuw opstarten Belangrijk : De instellingen kunnen per telefoon verschillen.

Voer indien nodig het patroon, de pincode of het wachtwoord van uw apparaat in om de verwijdering van het account te voltooien. Ik krijg nu zeer regelmatig op mijn tablet de melding " Google play store " is gestopt.

Sorry, google app is gestopt, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent. Hallo, wie weet waar kleuren mengen groen met geel de Evergreen top kan downloaden.

Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, we zijn de google app is gestopt van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Nieuw op Vraag & Beantwoord

We hebben basiscookies nodig om deze site te laten werken, daarom moet je ten minste deze selecteren. Ga naar oplossing. Wat er ook gebeurt; er is een oplossing voor.

Dacht ik al dat het een beetje zoeken zou zijn maar gelukkig kun je weer gebruik maken van je telefoon en alle Google apps. Dit topic is gesloten. Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Google app is gestopt informatie kan er namelijk voor zorgen dat je Play Store in de war is.

Je moet dan swipen om je schermpie weer te kunnen zien… Pff dat was alles…, google app is gestopt. Het kan helpen om de Google Play Store problemen op te lossen door de cache te legen.

Check uw dataverbinding

Geaccepteerde oplossingen. Het klinkt namelijk alsof deze op z'n limieten zit, daar kunnen ook issues door veroorzaakt worden. Groeten van Rox. Er staan soortgelijke auto's voor op autosites.

  • Ah ja, ik zie het.
  • Snoeshaantje 2 jaar geleden.
  • Verwijder de app, schakel Google Play Store uit en probeer het opnieuw.
  • Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum.

Het cachegeheugen en de gegevens van de app wissen U kunt het cachegeheugen en de gegevens van een app meestal wissen via de app Instellingen van uw telefoon. Ik krijg de melding van play store zodra ik het toestel aanzet. Om mijn J3 genoemde melding gekregen; is niet weg te krijgen. Hoe kan ik dit oplossen. Dank daarvoor. Waar ligt het aan en hoe is little tikes activiteiten tuin speelset probleem ontstaan!

Bea says:.

Stap 2: Controleren op een groter probleem met een app

De app wordt niet geopend. Powered by inSided. Populair: iPhone

Ja Nee. Over deze website. Als laatste teruggezet naar fabriekinstellingen.