Google play stopt op tablet

Geplaatst op: 28.02.2021

Apple maakt datum voor aankondiging iPhone serie bekend. Verwijder de app, schakel Google Play Store uit en probeer het opnieuw. Nieuw bij Google Play?

Check uw opslagruimte Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op uw apparaat beschikbaar is. Wat ze vertelde is dat haar toestel weer op hol was geslagen. Het kan zijn dat deze app het openen van de Play Store in de weg staat. Deze aanpassingen doe je in drie stappen: Ga in de Google Play Store naar de instellingen. Heeft u een idee hoe dit probleem op te lossen?

Contact opnemen met de ontwikkelaar van de app Als u de app heeft gedownload via de Google Play Store, kunt u het volgende doen: Lees de reviews van de app om te achterhalen of meer mensen dit probleem hebben.

Populair: iPhone

Bedankt voor de tip. Silaaa says:. Downloads en app-updates lopen vast en worden niet voltooid. De app verwijderen Let op: Google play stopt op tablet gegevens die in deze app zijn opgeslagen, worden gewist.

Bekijk de opties om contact op te nemen met een supportspecialist of raadpleeg het Helpcentrum. Review: Samsung Galaxy Fold - toffe gadget met veel haken en ogen.

Tik vervolgens op Gegevens wissen. De app verwijderen Let op: Alle gegevens die in deze app zijn opgeslagen, worden gewist.

Stap 2: Controleren op een groter probleem met een app

Android dit zijn tot nu toe de meest interessante functies. Heb je bijvoorbeeld al een reset uitgevoerd? Review: Huawei Mate 30 Pro — toptoestel is geen aanrader zonder Google-apps. Hoi, Ik doe cache legen maar het werkt nog altijd niet!

Zorg ervoor dat u een stabiele dataverbinding heeft.

  • Laat je weten hoe het is gegaan?
  • Eddy Benoot says:.

Neurie het liedje met Google, google play stopt op tablet. De basisprincipes Leer hoe u apps kunt downloaden en digitale content kunt gebruiken op Google Play. App September 30, Log in voor extra supportopties om uw probleem snel op te lossen. Het kan ook een kleinere fix zijn geweest, hiervoor hoef je vaak gn update uit te voeren. Bea says:.

Updates verwijderen werkte voor mij…bedankt voor de info…!

Stap 1: Opnieuw opstarten en updaten

Als Verwijderen niet wordt weergegeven, kunt de app niet verwijderen. Als je al veel opties geprobeerd hebt dan kun je ervoor kiezen om de gegevens van de Google Play Store te wissen. Als je smartphone niet automatisch de apps update dan kan het zijn dat ook Google Play Store verouderd is.

Tik op Apps en meldingen   App-info of Alle apps bekijken. Google-apps krijgen notificaties voor kritieke beveiligingsproblemen. Home   Vragen   Samsung tablet meldt steeds google play is gestopt. Na het wissen kun je je Google account weer toevoegen, google play stopt op tablet. Open de Google Play Store en probeer de download opnieuw.

Google Play Services stopt steeds: datum en tijd controleren

Open de Play Store opnieuw en probeer de download opnieuw. Als de niet-werkende app een instant-app is, probeert u deze stappen voor probleemoplossing. Wat ze vertelde is dat haar toestel weer op hol was geslagen. De app werkt niet correct.

  • Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de fabrikant van het apparaat.
  • Tik onderaan op Systeem Geavanceerd Systeemupdate.
  • Waarom steeds Google play is gestoptzorg er toch voor dat je weer verder kan heel veveelend.
  • Reactie op: Apple geeft nu ook in Nederland geld voor je

Laatste nieuws. Kan deze app niet verwijderen, Wat bij mij werkt is: instellingen -apparaat - geluiden en meldingen - applicatiemeldingen …. Als voorzorgsmaatregel in het kader van COVID werken we met een beperkt team van supportspecialisten. Het kan echter gebeuren dat om de n of andere reden een update niet goed gegaan is waardoor je geen verbinding meer kunt maken. WhatsApp donkere modus activeren: sofia het prinsesje nederlands aflevering 1 werkt het!

Hallo, google play stopt op tablet, onnodige info. Tik onderaan op Systeem Geavanceerd Systeemupdate.

Word nu lid en maak deel uit van onze community!

Loopt de Google Play Store vast of opent hij niet meer? De laatste versie installeren kan helpen om de problemen op te lossen. Downloads en installaties van apps kunnen worden onderbroken als er te weinig opslagruimte op uw apparaat beschikbaar is. Samsung onthult Galaxy A42 5G: quad-camera en 5.

Tik bovenaan het scherm op Meer Updates verwijderen. Google Smart Lock: wat is het en wat heb je eraan? Het bijwerken kan helpen bij jouw opstartproblemen. Veel dank voor de uitgebreide toelichting en de systematische opbouw van de oplosmogelijkheden.