Kruidvat test negatief action positief

Geplaatst op: 26.03.2021

Maar zelfs op de foto is deze wel goed te zien. Korting op vakanties. Wat moet ik hier nu van denken?

Ik kan natuurlijk zeggen dat het geen zin heeft om zo vroeg te testen, omdat de betrouwbaarheid van tests pas echt heel hoog is vanaf de datum waarop je ongesteld had moeten worden.

Ik kon nog wachten tot 28dagen maar ik kreeg kriebels dus dacht ik zal even en zwangerschapstest proberen , jammer genoeg was deze negatief???? Bekijk alle artikelen. Plaats reactie. Zeker niet voor dat geld.

Gast anoniempje Gast om Gewoon twee dikke rechte strepen. Ik ga deze week testen met kruidvat 2 v5, heb al zoveel positieve verhalen erover gehoord en inderdaad CB is erg duur, kruidvat test negatief action positief.

Ik zie ook geen duidelijke 2de streep maar meer een vlek. Reageren op dit topic. Het is de dag dat je eigenlijk ongesteld had moeten worden.

  • Lief Gast om Ik hoop natuurlijk dat de testjes wel kloppen en niet dat ze positief aangeven terwijl het negatief is.
  • Reageren op dit topic? Gefeliciteerd voor jou!!!

Ben misselijk en drukkend gevoel in buik. Dat bleef ook zo op alle andere dagen. Deze test was negatief. Antwoord op de eerste vraag… JA. Als je toch voor een goedkopere vroege zwangerschapstest wil gaan die wel betrouwbaar is dan zou ik eerder voor de Action Lifecare vroege zwangerschapstest gaan!

  • Van baby tot peuter. Ik vind dit persoonlijk een vreselijk gebeuren!
  • Toen ik toch nog een x test deed maar dan met een test van clearblue bleek ik wel zwanger te zijn!

Hallo allemaal, Hier nog een onzeker verhaal. Gewoon twee dikke rechte strepen. Kan iemand me hiermee helpen? Ik weet niet wat ik met dit topic wil, ja mijn frustratie uitten? Ik vind het dubbel. Je kan zo veel je wilt testen en dat vind ik ook minder stressvol.

Maar heeft het ook daadwerkelijk zin om zo vroeg te testen? Liefs x. Na 2 negatieve Kruidvat vroege tests en 3 positieve Action vroege tests, zou de Clearblue zwangerschapstest uitsluitsel moeten geven.

In deze post heb ik kruidvat test negatief action positief over de NOD. Helaas is deze wel erg duur en je krijgt er maar 1 in het pakje. Bedankt dames Ik heb helaas geen action testen meer, alleen nog een kruidvat. Voeg een kind toe.

Emo Fanatiek lid.

En omdat de action test zo langzaam doorliep, denk ik eigenlijk dat het een vals positieve test is. Op zich nog geen groot probleem, later ben ik met spoed geopereerd aan een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De Kruidvat Early zwangerschapstest raad ik af!

Ben misselijk en drukkend gevoel in buik.

Kruidvat kruidvat test negatief action positief er uit als indroog maar action niet. Hey Marieke, en gaf aan niet zwanger te zijn, meer als een definitieve bevestiging. Ik zou deze test dus aanraden als laatste stap. We duimen verder!.

Kooiker pups aangeboden topic liken? Zijn vroege zwangerschapstests de moeite waard. Hiervan heb ik helaas geen foto want even twijfelde ik aan mezelf en was ik bang dat ik misschien te veel illusies aan het creren was en toch niet zwanger was.

Ik vind het dubbel. Normaal gesproken zouden de lijntje er naarmate de NOD nadert ook steeds iets dikker uit moeten zien omdat je steeds meer HCG produceert. Ja ik denk ook positief bij jou hoor baby Hoe moeilijk dat ook is.

En probeer jezelf niet gek te maken. Getest met zowel action, kruidvat als clear blue. Ik ben 7 dagen over tijd heb clearblue test met streepjes gedaan geeft negatiefff aan.