Ns business card bestelling ophalen

Geplaatst op: 12.03.2021

De NS-Business Card is gebonden aan het contract dat wij met uw werkgever hebben. Chat niet beschikbaar Elke dag van 7. U ontvangt automatisch een e-mail waarin staat vanaf welke datum de NS-Business Card kan worden besteld.

Voor uw privéreizen kunt u gebruikmaken van een persoonlijke OV-chipkaart. U kunt alleen als contactpersoon contracthouder een afdelingskaart bestellen. Je abonnement op saldo aanpassen. Als dit gaat om een ov-chipkaart met Reizen op Rekening, dan kan je bij een NS automaat daar geen saldo op zetten. Wat te doen wanneer uw NS-Business Card beëindigd is of u die wilt beëindigen. Er zal in dat geval een nieuwe kaart moeten worden besteld. NS-Business Card abonnement wijzigen.

Wilt u meer dan 5 NS-Business Cards bestellen, wat te doen bij een beschadigde of verloren NS-Business Card.

Ga hiervoor naar Mijn NS Zakelijk en log in als contactpersoon. Dan kunt u deze bestellen via Mijn NS Zakelijk. De NS-Business Card is gebonden aan het contract dat wij ns business card bestelling ophalen uw werkgever hebben. Volg de uitgebreide instructies in Mijn NS Zakelijk. Staat de gewenste afdeling niet bij het overzicht waarvoor u kunt bestellen. Maar ook hoe u of uw medewerkers van abonnement wijzig.

Nou vroeg ik me af of je het ergens moet aanpassen of je een andere ov moet aanvragen. Verstuur Terug naar overzicht. Minder reizen vanwege het coronavirus.

Hoofdnavigatie

Staat de afdelingskaart in het overeengekomen assortiment voor uw organisatie? De NS-Business Card is gebonden aan het contract dat wij met uw werkgever hebben. Dan kunt u dit geld terugvragen. OV-fiets en fietsenstalling. Als contactpersoon kunt u te allen tijde kaarten bestellen. Handig wanneer u bijvoorbeeld door omstandigheiden een periode niet of minder reist.

Bijvoorbeeld wanneer u regelmatig buiten de spits reist, of op een vast traject. U kunt 1 of meerdere tegelijk bestellen. Geld terugvragen. Dit doe je bij een NS-kaartautomaat of een ander ophaalpunt. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Meld je aan

Wijzig uw abonnement naar een NS-Business Card zonder abonnement 'Geen abonnement' , zodat u, totdat u weer wijzigt naar één van de abonnementen, geen abonnementskosten betaalt. Dan reis je weer met de korting die je gewend bent en maak je geen onnodige kosten. Vergeet niet om de wijziging tijdig zie de e-mail op te halen bij een NS-kaartautomaat of een OV-chipkaart ophaalpunt.

Dit kan gedurende een periode van maximaal 14 dagen waarin u wacht op een nieuwe NS-Business Card. Reist u niet, ns business card bestelling ophalen betaalt u ook niet. Hier vraagt u ook gelijk een nieuwe NS-Business Card aan.

Kies hier uw nieuwe abonnement of kies 'Geen abonnement' wanneer u alleen voor uw gemaakte reizen wilt betalen, zonder abonnementskosten en volg de stappen. Inloggen in Mijn NS.

Vervolgens ontvangt u een link naar een persoonlijk Mijn NS Zakelijk-account. Wijzig daarom je abonnement naar een NS Flex abonnement. NS-Business Card abonnement wijzigen. Ga akkoord met de product-, en algemene voorwaarden. Bedankt hier kan ik zeker wat mee!

Ook hoef je met NS Flex geen saldo meer te laden maar betaal je je reiskosten achteraf via automatische incasso. Wilt u uw abonnement tussentijds wijzigen. Als kaarthouder bestellen via Mijn NS Zakelijk. Heeft u al besloten klant van NS Zakelijk te worden, en algemene voorwaarden. Als contactpersoon kunt u te allen tijde kaarten bestellen.

U kunt ook een bedrijfskaart bestellen hans kraay sophie herseninfarct de afdelingskaart in het assortiment voor uw organisatie staat.

Tijdens het bestellen geeft u aan voor welke afdeling de NS-Business Card bedoeld is. Afhankelijk van de gemaakte afspraken wordt de bestelling pas na accordering door de contactpersoon van uw organisatie doorgezet naar NS. Heb je een jaarabonnement op saldo, ns business card bestelling ophalen. Ga akkoord met de product- dan kunt u ook direct een ns business card bestelling ophalen aanvragen.

Een deelauto voor elke rit. Telefoon Consumenten Spreek een medewerker. Nou vroeg ik me af of je het ergens moet aanpassen of je een andere ov moet aanvragen.

We bespreken kort de mogelijkheden met u en nemen de stappen door. Op het moment dat er een wijziging in een ander abonnement plaatsvindt, worden de kosten voor dt abonnement weer voor een heel jaar gefacturee, ns business card bestelling ophalen.

De voordelen onder elkaar De NS-Business Card is gratis ; voeg eventueel een abonnement toe voor extra voordeel.