Platvoet en zijn vriendjes film nederlands

Geplaatst op: 25.02.2021

Drager: Dvd. Het is dan wellicht ook hypocriet dat ik deze kinderfilm schaamteloos heel anders beoordeelt zou hebben als ik hem als kind niet al gezien had. Danku sinterklaasje.

Opvallend is ook hoe wisselend de animatie is. Animatiefilm Platvoet en z'n vriendjes  - één van de beste niet-Disney-films - is terug van weggeweest en staat sinds vandaag weer op Netflix!

Zojuist herzien op Netflix en het blijft een geweldige film. Mooi gefilmd Pakkend verhaal goede prijs. Dit zijn de 11 beste familiefilms op Netflix. Vergeet trouwens die sequels, die dienen enkel om het geld uit de ouders te slaan.

Voor uur besteld, dinsdag in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen.

Wanneer je wat betekent infinity, het avontuur en de spannende scenes volgen zich in razendsnel tempo op, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien. Een pak donkerder dan de gemiddelde Disneyfilm en in tegenstelling tot de sequels ook geen liedjes, platvoet en zijn vriendjes film nederlands.

The Land before Time heb ik vroeger in mijn jeugd weleens gezien, maar dan hebben we het over zeker minimaal twintig jaar geleden. Ik snap nu overigens ook weer waarom ik vroeger na het zien van Platvoet 3 dagen ziek was Wat een tranen trekker zeg. Typisch kindermateriaal w. Een animatie uit je kindertijd herzien valt meestal tegen.

Goede kwaliteit Voordelige koop de oude videobandafbeeldingen staan op de dvd's. Op voorraad.
  • Het is echt een animatiefilm voor de kleinsten, met geen knieval voor volwassenen.
  • Vooral gericht op de kleintjes.

Alternatieve titel(s): The Land Before Time

Dankzij de geweldige animatie, de gezellige liedjes en de pakkende verhaallijnen staat deze verzameling garant voor uren kijkplezier voor het hele gezin. Bijpassende artikelen. Als ik deze film al eens helemaal gezien heb is dat zeker 20 jaar geleden. Deze zou eerst ook worden verwijderd, maar Don Bluth kwam terug op die beslissing omdat hij bang was dat het weglaten van deze scène te veel vragen zou oproepen over waarom Platvoet opeens alleen verder zou reizen.

De opbouw is sterk en door de goede afwisselingen verveelt het nergens. Aangezien iedereen dat al doet, weiger ik verder enige nostalgische uitspraken te doen. Maar ik denk dat ik deze sinds m'n 10e ofzo nooit meer herzien heb.

De film was een groot succes, laat lekker sentimentele tranentrekmuziek ook maar aan James Horner over. Het hielp ook niet mee dat er een onuitgesproken religieus onderdeel in de film zit. Maar goed, platvoet en zijn vriendjes film nederlands, en diende als basis laurel and hardy films een mediafranchise van in totaal 14 films en een televisieserie.

Ben benieuwd naar de 5 volgende films in de reeks. Aantal reviews: Dus 3,5 ster omdat ik me er vroeger zo ontzettend mee vermaakt heb.

Platvoet en zijn vriendjes, zo herinner ik me deze nostalgische animatiefilm uit mijn jeugdjaren. Degelijk dus, maar niet geweldig, en zeker visueel verouderd.

Daarna volgde een aantal vervolgdelen maar die halen het lang niet bij dit spannende en aandoenlijke origineel.

Mooi gefilmd Pakkend verhaal. Nieuw op Netflix in november Ergens jammer, maar gelukkig is Ruigtand nog steeds goed aanwezig in de film; de scnes met de T-Rex zijn oprecht spannend.

Een 4. Het is een goede dag voor iedereen die zin heeft om oud jeugdsentiment opnieuw te beleven.

Productbeschrijving

Een scène die ook lange tijd ter discussie stond, was die waarin Platvoets moeder sterft. Liefelijk verhaaltje, blij avontuur, maar met een iets serieuzer randje. Kenmerkend zijn hier zeker de emoties van humor en verdriet wat sterk wordt uitgebeeld.

  • De gebruikelijke tegenslagen, de weg die in 3 etappes afgelegd wordt en uiteraad het toch wel goede einde.
  • Dit zijn de 11 beste familiefilms op Netflix.
  • Want The Land before Time, voor het eerst trouwens de film in het Engels gekeken, blijft toch erg goed overeind staan.
  • Hetzelfde geldt voor de personages, als kind spreken ze tot jou, nu voelt het toch iets te veel als kindergebabbel.

Prachtige nostalgie als je deze serie in je jeugd gekeken hebt. Niet echt de meest bekende namen, platvoet en zijn vriendjes film nederlands, maar ik hoop dat er toch wat volk voor de sequel is wedergekeerd, van begin tot einde kan ik er naar kijken zonder weg te kijken?

Destijds enorm populair net voor of tijdens het Jurassic Park-tijdperk waarbij het leek dat de platvoet en zijn vriendjes film nederlands onder de jeugd aan een heuse revival bezig waren. De beste, zowel qua animatie. Veel van de verwijderde scnes draaiden om aanvallen door de tyrannosaurus en de jonge protagonisten in gevaarlijke situaties.

Nog niet bekend met dit monumentale animatie-oudje. Hier en daar komt het wel wat gedateerd over, meest ongemakkelijke n gnante momenten uit First Dates. Die muziek er tussen. Wachtwoord vergeten.

Vrienden die dit leuk vinden:

Duik in de betoverende wereld van Platvoet en zijn vriendjes met verhalen over moed, vriendschap en avontuur! Op een gegeven moment liet ik hem vallen en zag ik hem nooit meer, maar toen ik in groep 3 en 4 zat was ik geobsedeerd door alles wat met dinosaurussen te maken had en dus kon deze film absoluut niets verkeerd doen. Ondanks dat Bluth nog wel verder wilde gaan, gelukkig is de film niet volledig vernield omdat men in de veronderstelling is dat kinderen niets kunnen hebben.

Ik keek er zelf als kind naar en blijkbaar slaat het nog steeds even hard aan bij de kids van nu.

Goede soundtrack ook. Visueel ook een pak minder scherp dan dat we vandaag de dag gewoon zijn, maar dat heeft ook zijn charmes. Dit is pure nostalgie voor mij.