Uitslag tijdrit tour de france vandaag

Geplaatst op: 25.02.2021

Geoghegan Hart kwam er als rit- én morele winnaar uit tevoorschijn. Wij willen u daarom vragen wanneer u een adblocker gebruikt rondevanfrankrijk.

Check hier alle klassementen! Tour Loetsenko maakt zich boos op ploegmaat die op kop rijdt. Met Bernal, Thomas en Froome in de gelederen is Ineos zeker de favoriet, maar de geruchten gaan dat Froome mogelijk vertrekt en naar Bachrijn Merida gaan nog voor de Tour.

Parijs is nog heeeeeel erg ver en dit jaar mogelijk te ver, we wachten af………. Tour opvallend Wielerfan krijgt douche van energiegel, Trek-Segafredo zalft met wielershirt.

Zaterdag 24 oktober Stafleden Arka-Samsic langer in hechtenis vanwege dopingonderzoek. Een prachtige overwinning voor een prachtige renner. Een ideale dag voor vluchters, die het in het begin van de rit dan ook in grote getale probeerden! Tour Opgepast. Het gaat om een dokter en een kinesist.

Nice - Sisteron.
  • Tour De tijdrit van Pogacar door de ogen van zijn team.
  • Chauvigny - Sarran.

Tour de France artikelen

Tour opvallend Een drinkbus aangeven is helemaal niet eenvoudig. Tour Van Aert: "Ik moest remmen en verloor te veel snelheid". Bevestig wachtwoord. Laat los om te beginnen met uploaden. Tour de France.

De top van de laatste klim lag niet ver van de finish en gezien de lengte van de klim betekende dat ook de scherprechter van deze etappe. Reacties Er zijn nog geen reacties geplaatst, uitslag tijdrit tour de france vandaag, wees de eerste. Wie niet! Tour De Tour het wielrennen is de grote winnaar na 21 etappes.

De Giro d'Italia van is in volle gang en soms is het niet mogelijk om lles te kijken. Verleden toont dat dat kan lukken of mislukken.

Tour de France

Sagan leek de beste papieren te hebben, maar Ulissi won met overmacht de sprint. Besmettingscijfers over afgelopen etmaal incompleet door ict-storing. Na drie voorgerechten van tweede categorie finishten de renners bovenop de Piancavallo.

Op anderhalve minuut kwam het peloton binnen en was het Wilco Kelderman die samen met Jakub Fuglsang enkele secondes wisten te pakken op hun concurrentie.

Tour Huilende Thibaut Pinot stapt zwaar aangeslagen in volgwagen. Jonathan Castroviejo en Ruben Guerreiro waren de sterkste uit een kopgroep van acht renners. Het Franse gerecht heeft vannacht twee personen vrijgelaten die aangehouden waren in het onderzoek naar Arka-Samsic.

De voorsprong smolt als sneeuw voor de zon, uitslag tijdrit tour de france vandaag. Chtel-Guyon - Pas de Peyrol. Jonathan Caicedo zat mee in de vroege vlucht en hield net genoeg voorsprong om de klassementsmannen achter zich te houden.

Etappeschema Tour de France 2020

Heel steil is die niet aan 5,7 procent gemiddeld, maar dat komt mede omdat de slotkilometer afvlakken. Grand Colombier. Josef Cerny maakte het karwei af met een knappe solo in de finale. Waar we in grote rondes soms lang moeten wachten op actie tussen de klassementsrenners, is de Giro daar vaak een fijne uitzondering op en zo ook dit jaar. Peter Sagan kon er niet langs en bleef steken op een tweede plek in de rituitslag.

  • De laatste etappe voor de eerste rustdag bracht ons een mooi gevecht tussen de vluchters van de dag.
  • Inloggen Registreren Wachtwoord vergeten.
  • Tour Renner verliest drinkbus, 2 renners van Mitchelton-Scott komen goed weg.
  • De tweede etappe in de Giro d'Italia was er meteen één voor de puncheurs.

Chtel-Guyon - Pas de Peyrol. Tour Gefilmd vanuit de buik van het peloton: de val op 3 kilometer van de finish. Terug naar homepage. Een prachtige overwinning voor een prachtige renner. Lees over roulette spelen? Tour opvallend Wielerfan krijgt douche van energiegel, we uitslag tijdrit tour de france vandaag door Frankrijk gaan over de Izoard. We zouden deze dag over de Agnello fietsen, Trek-Segafredo zalft met wielershirt!

Tour de France 2020 uitslagen

Een kopgroep kreeg in eerste instantie alle ruimte, werd vervolgens opgejaagd door NTT Pro Cycling, maar kon uiteindelijk alsnog om de zege strijden.

De zeventiende etappe brengt een schitterende rit, over maar liefst kilometer. Jonathan Castroviejo en Ruben Guerreiro waren de sterkste uit een kopgroep van acht renners.

Alles ging volgens het sprintreglement: alle procontinentale ploegen in de kopgroep, één WorldTour-renner die hen er allemaal op legt, die WorldTour-renner werd op zijn beurt in de laatste tien kilometer gegrepen en dus was het sprinten geblazen.

De voorsprong smolt als sneeuw voor de zon. Tour opvallend Modderstroom overspoelt het wegdek richting slotklim. Nummer twee Wilco Kelderman hield de schade met zestien seconden beperkt en behield zo zijn tweede plek.