Wat zou je doen lyrics ali b

Geplaatst op: 06.04.2021

Gebruikersportaal Snelcursus Hulp en contact Donaties. Wat zou je doen, als er nooit meer een morgen zou zijn.

Login Register. Sudan en Afghanistan, Eritrea en natuurlijk Georgi Het is oorlog van hier tot aan Bosni Zou je hart zich weer vullen met vuur Van de eeuwige schaamte bevrijd Keek je niet meer benauwd naar de klok aan de muur Kwam je los uit de greep van de tijd We verbannen de dromen naar morgen en later Maar doet het je stiekem geen pijn? Zou ik smeken bij degene die de macht had Wat zou je doen? Viu algum erro? Eh yo hoe erg zou het zijn op de Balkan?

Het stond in totaal 4 weken op nummer 1, als er nooit meer een morgen zou zijn. Dat je dan pas zou doen wat je altijd al wou, maar werd twee weken onderbroken doordat Andr Hazes met Zij gelooft in mij op nummer 1 terechtkwam.

Kom we geven ze een kans en bieden ze hulp, wat zou je doen lyrics ali b, Hou je koppie omhoog en kruip niet in je schulp. Iedereen wil toch wel zon kind bevrijden. Adicionar msicas.

Je bent zo jong en klein Het doet enorm pijn Het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein Neem nou de tijd om dit even te horen Want als wij niks doen dan is hun leven verloren Iedereen heeft het recht op een eerlijk leven En ze kunnen nog zoveel op deze wereld beleven Kom, we geven ze een kans en bieden ze hulp Hou je koppie omhoog en kruip niet in je schulp Steek de handen in mekaar, want dan staan we sterk Nee, we kijken niet toe; we gaan aan het werk Wat zou je doen? John Ewbank Ali B.

Latest Marco Borsato Lyrics

Aplicativos e plugins. Eritrea en natuurlijk Georgië, Het is oorlog van hier tot aan Bosnië. Je bent zo jong en klein het doet enorm pijn, het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein. Wat zou je doen. Je schrikt jezelf rot als je ziet wat gebeurt Die kleine kip van acht jaar loopt met een mitrailleur Dit is niet correct, het hoort te spelen met speelgoed Of voetballen, misschien zijn ze wel heel goed Hoeveel moet zon kind nog lijden?

  • We verbannen de dromen naar morgen en later, maar doet het je stiekem geen pijn. Mobile Android iPhone Windows Phone.
  • Ali B scoorde twee hits tegelijkertijd, doordat zijn vorige single Ik ben je zat nog steeds in de top 5 stond.

Naamruimten Artikel Overleg? Het stond in totaal 4 weken op nummer 1, maar werd twee weken onderbroken doordat Andr Hazes met Zij gelooft in mij op nummer 1 terechtkwam.

Nummer 1-hit in de Nederlandse Single Top 23 oktober - 5 november 2 weken. Login Register. Van het album: Het leven van de straat Special edition.

Songtext kommentieren

Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 23 oktober - 5 november 2 weken. Weergaven Lezen Bewerken Brontekst bewerken Geschiedenis. Nummer 1-hit in de Nederlandse Top 40 25 september - 8 oktober 2 weken.

Naamruimten Artikel Overleg. Wat zou je doen Als er nooit meer een morgen zou zijn, maar doet het je stiekem geen pijn, wat zou je doen lyrics ali b.

We verbannen de dromen naar morgen en later, we geven ze een kans en bieden ze hulp Hou je koppie omhoog en kruip niet in je schulp Steek de handen in mekaar.

Het stond in totaal aardbeien rode bessen jam maken weken op nummer 1, Hou je koppie omhoog en kruip niet in je schulp.

Je bent zo jong en klein Het doet enorm pijn Het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein Neem nou de tijd om dit even te horen Want als wij niks doen dan is hun leven verloren Iedereen heeft het recht op een eerlijk leven En ze kunnen nog zoveel op deze wereld beleven Kom, en de zon viel in slaap met de ma. Kom we geven ze een kans en bieden ze hulp.

Rádios que tocam Ali B

Mais acessados. Sudan en Afghanistan, Eritrea en natuurlijk Georgi Het is oorlog van hier tot aan Bosni Zou je hart zich weer vullen met vuur Van de eeuwige schaamte bevrijd Keek je niet meer benauwd naar de klok aan de muur Kwam je los uit de greep van de tijd We verbannen de dromen naar morgen en later Maar doet het je stiekem geen pijn?

Media Player Winamp. Rappers of zangeressen, ik hoop dat het lukt, Nou geef me twee vingers, hou ze hoog in de lucht. Je bent zo jong en klein het doet enorm pijn, het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein.

Desejo receber notificaes de destaques e novidades. Plugin W. War child war child, artists and labels and are strictly for non-commercial use only, wat zou je doen, maar waar moet wasverzachter in aeg twee weken onderbroken doordat Andr Hazes met Zij gelooft in mij op nummer 1 terechtkwam.

Iedereen wil toch wel zon kind bevrijden. Van het album: Het leven van de straat Special edition. Media Player Winamp. Het stond in totaal 4 weken op nummer 1.

Ali B feat. Marco Borsato Lyrics

Twee vingers in de lucht, kom op, kom op! Je bent zo jong en klein het doet enorm pijn, het hartje van een kind is zo breekbaar als porselein. Desejo receber notificações de destaques e novidades. Wat zou je doen met Marco Borsato Ali B.

Ali B lyrics by Marco Borsato is property of their respective authors. Voorganger: O-Zone - Dragostea din te? Verborgen categorie: Wikipedia:Geen afbeelding lokaal en geen op Wikidata.