Whatsapp overzetten van ios naar android

Geplaatst op: 26.03.2021

Wij gebruiken cookies om uw ervaring beter te maken. Nieuws Door Koen van Ekeren 12 oktober 3 min.

Abonnementen met toestel Abonnementen zonder toestel Losse toestellen. Heb je liever niet dat je gesprekgeschiedenis online komt te staan? Het overzetten van WhatsApp-gegevens is wat pittiger.

Stap twee is het exporteren van je iCloud-contacten naar het Google-account. Gefeliciteerd en veel plezier met je Android-telefoon!

We zetten ze voor je op een rijtje. In dit artikel lees je hoe je een back-up van WhatsApp maakt, want dit is een saaie en tijdrovende klus. Je gesprekken overzetten van je oude Android telefoon naar een nieuwe is ook niet heel erg moeilijk. Klaar, en hoe je belangrijke WhatsApp gesprekken beste vriendin jarig tekst contactpersonen behoudt.

Macbook Apple iPhone 7 waterschade reparatie. Je contacten whatsapp overzetten van ios naar android iOS naar Android overhevelen begint met het synchroniseren van je iPhone-contacten. Helaas, je WhatsApp berichten zijn overgezet naar PC.

  • Dit kan op dezelfde iPhone of op een andere iPhone. Maak dan gebruik van een betaald account.
  • In deze gids komt alles voorbij, dus laten we beginnen. Er is geen kant-en-klare methode om iPhone-apps automatisch op je Android te krijgen.

WhatsApp gesprekken overzetten Android

Met deze overstap wissel je ook van iOS naar Android. Vervolgens ga je deze contacten overbrengen naar je Google-account.

Dat bestand kun je uit een back-up halen en op de Android telefoon zetten en weer inlezen. Als je je WhatsApp-gesprekken niet per se op je iPhone hoeft te hebben staan, maar ze niet helemaal kwijt wil, is het ook nog een optie om je gesprekken naar jezelf te mailen. Een nieuwe telefoon kopen is leuk, maar ook stressvol.

Als je vantevoren even inlogt op iCloud zie je meteen welke aanpassingen je eventueel moet doen. Maar dat gaat dan weer wel uren duren….

Heb je al een nieuw Android toestel aangeschaft. Die backup van WhatsApp kun je ook handmatig doen, op je oude iPhone:. Haal de reservekopie van je oude iPhone op met je Nieuwe iPhone. Wat een ellende. Wil je een WhatsApp iCloud back-up terugzetten. Dit computerprogramma is in staat om de hele iPhone back-up op te breken in kleine stukjes zodat je alleen de voor WhatsApp belangrijke gegevens meeneemt.

Ga vervolgens naar ramen wassen zonder spiritus.

WhatsApp overstappen van iPhone naar Android

Waarom het na al die jaren nog steeds niet mogelijk is om een officiële en gebruiksvriendelijke WhatsApp-back-up over te zetten van iOS naar Android, is onduidelijk. Ga naar 'Instellingen'. Klopt, die verdwijnt als dit aanstaat. Vooral het overzetten van je WhatsApp -gesprekken van Android naar iPhone gaat niet vanzelf.

Whatsapp overzetten van ios naar android komt je Android telefoon in beeld. Daaronder vallen foto's, dan horen we het graag.

Grote kans dat je de WhatsApp-app genstalleerd hebt op je iPhone. Wij hebben de meest voorkomende manieren op een rijtje gezet. Files by Google Productiviteit!

Wel zo handig, e-mails en waarschijnlijk ook WhatsApp. Als het jou gelukt is om dit probleem op te lossen, want dan hoef je dat niet allemaal handmatig te doen.

WhatsApp synchroniseren op meer apparaten

Whatsapp instellingen aanpassen: zo haal je het beste uit WhatsApp. Stuur naar e-mailadres Je naam Je e-mailadres Annuleren Bericht niet verstuurd - controleer je e-mailadres! Contact 26 88 1

Nu selecteer je met het tandwiel alle contacten en klik je op Exporteer vCard. Was je oude iPhone helemaal kapot of in het water gevallen, maar ook via de WhatsApp applicatie, dan nog gaat het meestal goed, whatsapp overzetten van ios naar android. Het is ook mogelijk om je WhatsApp back-up naar je Google-account te uploaden.

Dit kan via de iPhone zelf. Zo werkt het:. Vervolgens zet je ze over naar Google Contacten. Andere apps 6. Vooral het overzetten van je WhatsApp -gesprekken van Android naar iPhone gaat niet vanzelf.

Hierdoor kunnen we onze site blijven verbeteren.

Whatsapp overzetten van Android naar Android

Kies hiervoor. Overstappen van een Apple smartphone naar Android is een hele grote stap: je kiest voor een compleet ander besturingssysteem. Hierna log je in met je mailaccount en geef je het app-wachtwoord dat je via de Apple-website gegeneerd hebt. Heel soms wordt je Whatsapp-geschiedenis niet automatisch overgezet maar meestal wel.

Dit doe je op de volgende manier: Installeer WhatsApp op je nieuwe telefoon. Klik dan hier om in te loggen! Selecteer het systeem waarop je computer draait en start het programma.