Witte slijmerige afscheiding en jeuk

Geplaatst op: 04.03.2021

Lokale behandeling met een vaginale crème is onvoldoende werkzaam. De afscheiding is vloeibaar, slijmerig of kan dikker, plakkerig aanvoelen. Het plassen kan pijn doen of een branderig gevoel geven.

Bekijk dan de pagina veel afscheiding voor meer informatie. Ook plassen en vrijen kunnen pijn doen. Dat geeft meer kans op een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en onvruchtbaarheid. Advertentie cookies We willen graag dat onze website zo relevant mogelijk voor je is.

Type zoekwoorden. Tijdens een zwangerschap is er vaak meer afscheiding.

Vrij met een condoom. Normaliter is de afscheiding geurloos, maar het kan ook een beetje zuur aandoen. Twijfel je, meld je dan bij de huisarts.

Deze zit in alt code checkmark word slijmvlies van de penis, witte slijmerige afscheiding en jeuk, vagina of anus van iemand die besmet is. Vermijd vaginale douches zeker met zeepoplossingen : dezen verminderen de weerstand en verhogen zo de kans op vaginale infecties. De verschillende vaginale infecties zijn: schimmelinfectie en bacterile vaginose.

Het is wit, klonterig en jeukt

Ook plassen en vrijen kunnen pijn doen. Deze kliertjes bevinden zich in het laatste deel van de plasbuis bij mannen en maken slijm aan. Het slijm dat uit je vagina komt afscheiding wordt gemaakt door bepaalde cellen die zich bevinden in het slijmvlies van de vagina. Neem dan contact op met je huisarts. Normale afscheiding is vloeibaar, doorzichtig en witachtig.

  • Wanneer contact opnemen bij vaginale afscheiding? Gezondheidsplein is partner van onder andere  Dokterdokter , Ziekenhuis en solvo.
  • De ene vrouw heeft er meer last van dan de andere en de substantie kan veranderen onder invloed van je cyclus.

Inhoudsopgave 1. Wanneer u antibiotica gebruikt kan de hoeveelheid schimmel toenemen. Normaal geven die geen klachten, witte slijmerige afscheiding en jeuk. Vaginale spoelingen en vaginale deodorant kunnen de vagina irriteren. Het glibberige komt vaak halverwege je cyclus voor; op deze manier maakt je lichaam het makkelijker voor sperma om in je vagina toe te treden en een eitje te bevruchten.

Adviezen Wanneer bellen.

1. Wanneer is vaginale afscheiding niet normaal?

Iedere vrouw heeft vaginale afscheiding, dat is volkomen natuurlijk. Snel naar:. Ook neemt hij kweken van de afscheiding.

Zoek op aandoening, symptoom of behandeling. Deze afscheiding is dun, het is veel en het heeft een wee. Wat is de menopauze en wat zijn de symptomen. Specialisme en centra. Heb je meer slijmerige afscheiding dan normaal.

Wat is normale vaginale afscheiding?

Wegwassen met water is noodzakelijk, want na verloop van tijd gaat smegma stinken. De hoeveelheid normale afscheiding verschilt per persoon. Doe het gedurende de behandeling rustig aan totdat de klachten duidelijk minder zijn. Elke vrouw heeft vaginale afscheiding.

Na een bevalling kan het de afstoting van baarmoederslijmvlies betekenen. Een jong meisje heeft weinig of geen witverlies. De eerste keer ongesteld worden begint verder meestal met lichte spotting doorbraakbloeding. Ook kan onderzoek van wat afscheiding uit de vagina, dan kan je afscheiding wat metaalachtig kaninchen teckel te koop, keel of anus plaatsvinden. Zit er iets meer bloed bij.

Het wordt meestal veroorzaakt door wildgroei van de bacterie gardnerella vaginalis. Een van witte slijmerige afscheiding en jeuk symptomen is een toename in de vaginale afscheiding.

2. Oorzaken van abnormale vaginale afscheiding

Neem dan contact op met je huisarts. Vraag aan uw gynaecoloog of u na de behandeling nog gecontroleerd moet worden. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen, en mogelijk ook buiten, onze website volgen.

Een andere oorzaak van vies ruikende gele, groene of bruine vaginale afscheiding is het vergeten van een tampon? Ook kleur en geur van de afscheiding wisselen onder invloed van de cyclus.

Stinkende afscheiding 7?