Cantina san juan buenos aires

Geplaatst op: 05.04.2021

Wij matchen de prijs Wij matchen de prijs. Uitstekende selectie van vlees, pasta, vis en pasta.

Efficiënte, vriendelijke service met enkele van de beste en meest Ja Nee Weet ik niet zeker. Beoordeeld op 20 december Kan niet missen met San Juan's eten en waarde. Zie ook. Probeer het later opnieuw. Nabijgelegen bestemmingen.

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Vorige Volgende 1 2 3 4. Een heerlijke plek voor lunch als je in de buurt van San Telmo bent, cantina san juan buenos aires. Matig 1. We zaten aan de bar met uitzicht op de jonge koks die al het eten kookten. Vul uw data in om de beschikbaarheid te zien.

Alle kinderbedjes en extra bedden zijn afhankelijk van beschikbaarheid. Onze pastagerechten waren heerlijk en de sfeer feestelijk.
  • Ik zou zeker terugkomen!
  • Meer beoordelingen bekijken.

Meer informatie

Beoordeeld op 10 maart Uitstekend eten en bediening. Uitstekende selectie van vlees, pasta, vis en pasta. Meer info. Avenida Independencia Google biedt geen expliciete of impliciete garanties voor de vertalingen. Voor gasten die bij Pasaje Santamarina. Geen kinderen 1 kind 2 kinderen 3 kinderen 4 kinderen 5 kinderen 6 kinderen 7 kinderen 8 kinderen 9 kinderen 10 kinderen.

  • Zou graag teruggaan en meer gerechten proeven:. Is dit een Mediterraans restaurant?
  • CHF Zwitserse frank. Ja, Pasaje Santamarina.

Contactloos in- en uitchecken, Cashloos betalen moge. Markt Dorrego. Beoordeeld op 24 december via mobiele applicatie Had een geweldige kerstlunch. Huisdieren zijn niet toegestaan. Wij raden je aan om een optie met gratis annuleren te boeken.

Beschikbaarheid

Openbaar vervoer. Supermarkt Carrefour. Vorige Volgende 1 2 3 4 5 6 …

Voor extra gemak zijn handdoeken en beddengoed beschikbaar tegen een toeslag. Deze comfortabele suite met 2 tussenverdiepingen beschikt over een eigen badkamer met luxe voorzieningen. USD Amerikaanse dollar! Meer hierover en de andere faciliteiten bij Pasaje Santamarina. Tijdelijk aanbod.

Recent geboekt

Theaters Teatro Colón. Kan iemand met een glutenvrij dieet goed eten bij dit restaurant? Calle Chacabuco Direct reserveren. Vorige Volgende 1 2 3 4.

  • Echt heel imponerend
  • Don Ernesto.
  • Maximum aantal extra bedden in een kamer: 1.
  • Als solo-diner zat ik aan de bar en keek ik hoe de koks ze zeiden dat ik ze geen chefs moest noemen hun magie werkten.

Uitstekend Vanaf 6 april zijn je gekozen annuleringsvoorwaarden van toepassing op je boeking, ongeacht het cantina san juan buenos aires. Een heerlijke plek voor lunch als je in de buurt van San Telmo bent.

Le Ble. Voer je datums in om prijzen te zien. Spaans. Engels Keukens: Spaans.

We liepen voorbij en de levendigheid van de plaats trok ons aan voor de lunch! Beschikbaarheid controleren. Verzekerd van een meesterlijke avond.

Heel goed Toeslagen worden niet automatisch meegerekend in het totaalbedrag en dienen tijdens het verblijf apart betaald te worden. Gebruik van chemische reinigingsmiddelen tegen het coronavirus, Bedd.

Heel goed .