Google historie bekijken

Geplaatst op: 17.03.2021

De zoekgeschiedenis opslaan kan er voor zorgen dat je betere aanbevelingen krijgt, wat gezien de hoeveelheid beeldmateriaal geen overbodige luxe is. Maar tenzij u over een domme telefoon beschikt of uw tablet alleen als presse-papier gebruikt, hebt u op die apparaten waarschijnlijk ook een browser- en zoekgeschiedenis. Tik op Geschiedenis.

Tips en waarschuwingen. Meer informatie over audio-opnamen Als u Google deze informatie wilt laten opslaan: moet 'Web- en app-activiteit' zijn ingeschakeld, en moet het selectievakje naast 'Audio-opnamen opnemen' zijn aangevinkt. Safari op een pc.

Plaats voor afzonderlijke pagina's de muisaanwijzer op de koppeling en klik helemaal rechts op het kruisje   X. Tiếng Việt: Xem Lịch sử Duyệt web. Google advertenties; instellingen op basis van jouw interesses Google producten; zo beheer je jouw informatie! Open Google Chrome.

Google kan door deze dataverzameling niet alleen je zoekgedrag inzien maar combineert deze ook met jouw koopgedrag, locaties en kijkgeschiedenis, google historie bekijken.

Helpcentrum Aankondigingen. Gerelateerde artikelen. Dat kan anoniem of met een Disqus account. Geen zorgen: we leggen de onderdelen beknopt uit.

Uw activiteit bekijken of verwijderen

Iedereen zou er namelijk een gewoonte van moeten maken om zijn browser- en zoekgeschiedenis regelmatig te wissen. Hier is het mogelijk om, aan de hand van verschillende onderwerpen, je Google geschiedenis te bekijken.

Als u uw browser- en zoekgeschiedenis niet om de paar dagen wilt opschonen, kunt de privacy daarvan nog op een andere manier waarborgen. U kunt uw instellingen het beste aanpassen door terug te gaan naar Gegevens en personalisatie , weer het vak Activiteitsopties te zoeken en Je activiteitsopties beheren te selecteren. Bekijk je browsergeschiedenis. Klik op de ster met de drie lijntjes rechts van het adresvak. Tik op een voorgesteld zoekresultaat met het geschiedenispictogram ernaast en houd vast.

U kunt hier afzonderlijke items verwijderen met google historie bekijken van het kruisje ideeën voor tuinbank X   rechts naast de koppeling. Standaard slaan ze namelijk ook alle zoekacties van je op die je in hun zoekmachine of op YouTube gedaan hebt. Zoekgeschiedenis bekijken of verwijderen Bekijk je zoekgeschiedenis als je op zoek bent naar een bepaalde video waarnaar je eerder hebt gezocht.

Zo kunnen we u meer gepersonaliseerde functionaliteit bieden, google historie bekijken, zoals snellere zoekopdrachten en relevantere aanbevelingen voor apps en content. Die je durft te delen natuurlijk.

Je Google-geschiedenis bekijken of wissen

Google biedt echter de mogelijkheid om je geschiedenis te bekijken en te beheren. Krijg je continu verkeerde websitesuggesties tijdens het internetten? Opmerking : Activiteit kan zelfs worden opgeslagen als u offline bent. Schoon uw browser gratis op en maak hem sneller Installeer AVG Cleaner voor Android gratis om ongebruikte apps en permanente cookies te verwijderen.

Wanneer deze optie aanstaat, is het mogelijk voor Google om je te volgen met apparaten waarmee je bent ingelogd. Dit is een van de eerste opties in het menu, google historie bekijken. Noordwijk geplande evenementen zorgen: we leggen de onderdelen google historie bekijken uit.

Het addertje in de cache: waarom de veiligheid van uw browser erop vooruitgaat Je herkent de app aan het witte icoontje met het kleurige logo erop!

Je Google zoekgeschiedenis bekijken

Meld u eerst aan bij uw Google-account en klik achtereenvolgens op het vakje met de puntjes rechtsboven en op Account. Klik hiervoor op het icoontje in de vorm van een lichtblauwe letter 'e'. Op de pagina Activiteitsopties kunt u ook het selectievakje 'Chrome-geschiedenis en activiteit opnemen op sites, in apps en op apparaten die Google-services gebruiken' aanvinken. U kunt elk item afzonderlijk verwijderen of rechtsboven op de knop Clear activity Activiteit wissen klikken.

Dat gebeurt echter niet met een standaard downloadlink.

U kunt ook onder het overzicht op de knop Wis tikken om alles te verwijderen met inbegrip van de cookies. Zo worden in de cache elementen opgeslagen die nodig zijn voor een goede werking van bepaalde websites. Meer informatie over hoe u activiteit handmatig verwijdert of automatische verwijdering instelt, google historie bekijken. U hoeft die dus nooit meer te wissen. Google heeft door de jaren steeds meer google historie bekijken toegevoegd waarmee de gebruiker de eigen gegevens kan beheren.

Klik in plaats daarvan in het menu links op Activiteit verwijderen op basis van. Vrijwel elke browser heeft zo'n modus.

'Web- en app-activiteit' in- of uitschakelen

Dit is het stervormige icoontje rechtsboven in het scherm net links van het icoontje in de vorm van een pen. Weet je niet precies wat iedere functie inhoudt? Door dit artikel te lezen hebt u officieel weer een website toegevoegd aan uw browsergeschiedenis.

Apparaat gegevens zijn de data die je op verschillende apparaten opslaat.

Via Google Takeout stelt Google je in staat om je eigen data weer te kunnen downloaden en dat is erg handig als je gebruik wilt maken van een tekenbeet hond bult webdienst of het simpelweg een prettig idee vindt om een backup te hebben.

Google kan door deze google historie bekijken niet alleen je zoekgedrag inzien maar combineert deze ook met jouw koopgedrag, locaties en kijkgeschiedenis, google historie bekijken. Er verschijnt dan een schermpje met een menu.