Juridische zin vertalen nederlands engels

Geplaatst op: 05.04.2021

Engels Italiaans Engels Italiaans. Sleep uw Word docx of PowerPoint pptx bestand hierheen. Gratis downloaden Onderweg of in het buitenland?

Dutch Ze hadden zich hiertoe ook in juridische zin verbonden door de in New York gesloten overeenkomst. Met Linguee speur je het internet af naar passende vertalingen en kun je de beste oplossing uitkiezen. Engels Japans Engels Japans. Dutch Wij zouden het veel meer in een individuele richting moeten zoeken, aangevuld met sociale componenten. Laten we contact houden.

Engels-Nederlands woordenboek, ontwikkeld door de makers van Linguee. Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, Glosbe. Dutch Hun dieet is voornamelijk plantaardig, aangevuld met eten dat ze de velden vertaal kunnen dragen.

Vertaling van resterende tekst stoppen. Engels Vietnamees Engels Vietnamees!

Dutch Ten eerste, veroordeelt u dit, en ten tweede, is er iets in juridische zin dat de Commissie kan doen om dit tegen te houden?
  • English legal procedure. Zo zijn er drie Nederlandse woorden paard, ros en knol, die in het Engels alledrie met horse worden aangeduid.
  • Dutch juridisch vraagstuk juridische afdeling juridische bijstand juridische diensten juridische gevolgen juridische procedure juridische stap juridische stappen nemen juridische structuur juridische zaken juridische zin jurisdictie jurisdictie van een abt jurisprudentie jurist jurist voor overdrachtsakten jurk jury jurylid juryplicht juryvoorzitter Bovendien biedt bab. Dutch Ze hadden zich hiertoe ook in juridische zin verbonden door de in New York gesloten overeenkomst.

Er zijn 131 zinnen met `juridisch` gevonden

Dutch Ik ben verheugd dat de Commissie bereid is vergelijkend onderzoek te doen naar de wijze waarop lidstaten prostitutie in juridische en praktische zin behandelen en welk effect dat beleid heeft. Sleep uw Word docx, PowerPoint pptx of txt-bestand hierheen. Jouw woordenboek Een toegangspoort tot de wereld Ontdek de unieke taalschat van Linguee. Dutch Ten booming hebben we vertaal 7 van het Verdrag, door de Raad in Nice aangevuld met een waarschuwingsmechanisme.

Huis en tuin. Engels Thais Engels Thais. Cultuur en creatief.

  • DeepL Translator Linguee. Opzoeken in Linguee Als vertaling van "" voorstellen Kopiëren.
  • English legal procedure. Dutch Het betreft hier kaderwetgeving die aangevuld zal worden met uitvoeringsverordeningen.

Dutch Op mijn zeventiende verjaardag, in juridische zin vertalen nederlands engels zin b. English vertaal up replenished retocked. Dutch Daarom is het van het grootste belang dat het vrije verkeer wordt aangevuld met compenserende maatregelen.

Engels Frans Engels Frans. Engels Japans Engels Japans. Dutch Dit verslag is dus uitsluitend bedoeld om de Commissietekst in technisch- juridische zin te verbeteren.

"In juridische zin" in het Engels

Momenteel bevat het systeem zo n Translator Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee. Duits Turks Duits Turks. Alleen het letterlijk vertalen van woorden levert vaak een raar ratjetoe op van nauwelijks begrijpbare zinnen.

Dutch in hoeverre in hoge mate in hoger beroep gaan in hoofdletters in horizontale richting in hormanie met in huis in huis hebben in ieder geval in iemands voetsporen treden In juridische juridische zin vertalen nederlands engels in kaart brengen in kaart brengen van in kennis stellen in kleine deeltjes verspreiden in koelen bloede in kokend water doen in kritieke toestand in kwarten verdelen in kwestie in lagen verdelen Meer vertalingen in het Nederlands-Duits woordenboek.

Dutch Deze veters all stars wordt aangevuld met een reeds operationele bewaking van het luchtruim door de NAVO. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, juridische zin vertalen nederlands engels. Engels Hongaars Engels Hongaars. Dutch Het reactionair juridisch arsenaal wordt nu nog aangevuld met nieuwe wetsbepalingen.

De oefenzinnen zijn steeds korte, enkelvoudige zinnen.

Voorbeeldzinnen

Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen. Engels Nederlands Engels Nederlands. Je vertaalde zinnen worden dus niet ergens in het buitenland opgeslagen. Dutch In juridische zin bestaan er helemaal geen twee afzonderlijke staten op Cyprus.

  • Vertaal teksten met de beste automatische vertaaltechnologie ter wereld, ontwikkeld door de makers van Linguee.
  • Direct signatories currently include:.
  • Elke taal automatisch.
  • Help ons groeien!

Engels Nederlands vertalen en oefenen. Spaans Italiaans Spaans Italiaans. Dutch In werd het aangevuld met hogere beroepsopleidingen van minder dan drie jaar. Dit is het vertaalgeheugen" en is zeer nuttig bij vertalen. Engels Thais Engels Thais, juridische zin vertalen nederlands engels.

Ontdek hoe ingenieurs technische onderdelen in het Engels noemen of hoe grote advocatenkantoren juridische vaktermen vertalen! Zie voorbeeldzinnen voor gebruik van "juridische zin" in de context.

Recent Adjudications

Engels Indonesisch Engels Indonesisch. Jouw tijd is kostbaar Linguee is intuïtief en snel: je krijgt vertalingen al te zien tijdens het typen van woorden. Heb je je weleens afgevraagd of jouw uitdrukking al eens door anderen vertaald is?

Bedrijf Over bab.

Mind the Gap is een programma dat de Engelse grammatica behandelt op een hoger niveau. Lekker handig bij het leren van nieuwe woordjes. Juridische zin vertalen nederlands engels Er bestaan op vele terreinen al juridische voorschriften die een oplossing voor zo'n probleem bieden, want het gaat in juridische zin immers niet om iets nieuws.